Ботанічний тип |
Нутанс |
Днів до дозрівання |
80–90 |
Висота рослини |
65-75 см |
Колос |
дворядний |
Наполегливість до сну |
8,7 |
Наполегливість до суперечок |
8,6 |
Зсувність |
8,5 |
Стійкість до хвороб
Гельмінтоспіріоз |
8,0 |
Мушлясті роси |
8,5 |
Голова |
8,9 |
Характеристика зерна
Білок |
11,7% |
Екстрактивні речовини |
81,7% |
Середня врожайність у 2008 році склала коло 61,5 ц/га, Лестоп — 65,2 ц/га, Степ — 47,7 ц/га.
Особливості сортів
Характеризується надзвичайно високою стійкістю до полеміка. Навіть у регіонах, де часто випадає дощ, цей тиск стає дедалі стійкішим. Якщо ви дотримуватиметесь техніки вирощування врожаю, то побачите, що пивоварна солода має стабільні властивості.
Агротехнічні рекомендації
Норма висіла 3,4-3,9 млн. / га і залежить від погодних умов та термінів посіву. Знижені посіви виявляють компенсуючу здатність сортів утворювати більше продуктивних стебел. Дуже добре реагувати на внесення комплексної мінеральної підгодмки. Щоб досягти високих пивоварних характеристик, радиться висіти після коренів.