Мікродобриво Авангард Мідь
Концентроване рідке легкозасвоюване культурами добриво, яке що містить мідь у хелатній формі. Застосовується для позакореневого підживлення культур та для обробки їх посівного матеріалу.
Склад мікродобрива: мідь (Cu), 70 г/л, азот (N), 60 г/л. Мідь хелатована(комплексована) *EДTA.
Препаративна форма: розчинний концентрат
Переваги мікродобрива Авангард Мідь
- підвищує жаро-, посухо- та морозостійкість культур та стійкість до хвороб;
- поліпшує показники якості в товарному врожаю: вміст білка в зерні, цукру в коренеплодах, жиру в насінні олійних культур, крохмалю в бульбах картоплі, цукру та аскорбінової кислоти в плодах та ягодах;
- підвищує прирости врожайності культур на 10-15%;
- має високу окупність.
Рекомендації щодо застосування препарату Авангард Мідь
Об’єм робочого розчину на польових, овочевих культурах повинен становити 200-300 л/га. Об’єм робочого розчину на кущах ягідників та на плодових деревах повинен становити 500-1000 л/га.
З метою досягнення максимального ефекту від позакореневого підживлення добривом «Авангард Р Мідь, рекомендується його комбінувати в одному розчині з добривом «Авангард Р Зернові», «Авангард Р кукурудза», «Авангард Р Буряк,», «Авангард Р Ріпак», «Авангард Р Плодово-ягідний», «Авангард Р Соняшник», «Авангард Р Бобові» «Авангард Р Овочеві», «Авангард Р Картопля».
Передпосівна обробка насіння: 0,5-1 л добрива на тону насіння, можливе застосування разом із протруйником.
Норми позакореневого підживлення мікродобривом Авангард Мідь
Культура |
Доза, л/га |
Рекомендована фаза |
Зернові колосові |
0,5-1,5 |
I підживлення – у фазі кущіння – початок виходу в трубку; II підживлення – кінець виходу в трубку-початок колосіння. |
Буряки цукрові |
І підживлення – у фазі змикання листків у рядку, 5-6 листків; ІІ підживлення – у фазі змикання листків у міжряддях, 8-12 листків. |
|
Ріпак озимий |
І підживлення - восени у фазі 4-6 листків; ІІ підживлення – у фазі весняної розетки – початок стеблування. |
|
Кукурудза |
I підживлення – у фазі 3-5 листків; II підживлення – у фазі 6-8 листків. |
|
Картопля |
І підживлення – стеблування, за висоти рослин 15-16 см; ІІ підживлення – у фазі бутонізації після цвітіння; III підживлення – після цвітіння. |
|
Група капуст |
0,5-1,0 |
І підживлення – через 10-15 днів після сходів; ІІ підживлення – через 7-10 днів після другого підживлення; III підживлення – при формуванні товарного врожаю, проте не пізніше ніж за 20 днів до збору врожаю. |
Томати, баклажани, перці відкритого ґрунту |
І підживлення – після приживання розсади, на початку формування квіток (бутонізація); ІІ підживлення – через 10-14 днів після першого підживлення, у фазі наливу плодів. |
|
Виноград |
1,5-3,0 |
I підживлення – у фазі бутонізації; II підживлення – ягода з горошину; III підживлення – за формування ягід у гронах. |
Плодові дерева |
І підживлення – у фазі розового бутона; ІІ підживлення – на початку наливу плодів; III підживлення – за формування плодів, через 10-14 днів після другого підживлення. |
|
Плодовий розсадник |
1,5-2,0 |
Через 10-14 днів після відновлення вегетації. Проводиться не менше 2-3 підживлень за період вегетації. |
Тарна одиниця: каністра 20 л
Строк придатності: 3 роки з дати виготовлення.
- Ціна: 2 900 ₴/каністра