Характеристики “РОСТОК” Бор 100
Виробник |
УкрАгроРесурс |
---|---|
Культура |
виноград, горох, гречка, диня, капуста, картопля, коренеплоди, льон, лукові, соняшники, рапс, солодка буря, соя, укроп |
Тара |
10 л |
Опис « РОСТОКАНАФАР 100 »
Значення мікродобріння "РОСТОК" Бор: бор впливає на велику кількість біологічних процесів у рослині: відіграє важливу роль у синтезі вуглеводів, ауксін і фенольних сполуках, їх перетворенні та транспортуванні; активує білковий обмін, синтез нуклеїнових кислот та енергетичні процеси в клітинах, сприяє синтезу хлорофілу та асиміляції CO2Воно впливає на ріст і розвиток точок росту, кореневої системи, особливо молодих коренів, формування квітів, пилку та запилення. Бор підвищує засуха- і солоність рослин, підвищує врожай і покращує його якість (дозбувається нагромадження вітамінів, крохмалю, олії та д).
Мікродобрювання | Состав бора (B), г/л |
"РОСТОК" Бор | 100 |
Спосіб використання і норми витрат:
Зовнішня підкормка: При цьому методі внесення речовини з добрива засвоюються рослинами на 95-100%. Норма витрати на робочий розчин становить 200-300 л /га.
Культура | Фаза розвитку | Нормо внесення, л /га |
Цукор | Перед змиванням листя | 1-2 |
Цибулини | Розростання листя (через 10-15 доби) | 0,5-1 |
Початок формування цибулин | 0,5-1 | |
Рапс | Розетка (5-7 листя) — осінь | 1-1,5 |
Скріплювач | 1-2 | |
Коренепліди | Перед змиванням листя | 1-2 |
Через 3-4 тижні | 1-2 | |
Картопля | Через 2-3 тижні після бутонізації | 1-2 |
Соя, горох, квасоль | 5-7 листя (ввітання стебля) | 1-2 |
Виноград | Перед початком цвітіння | 1-1,5 |
Солонечник | 8-10 листя | 1-2 |
Дыня | Бутонизація | 1-2 |
Укроп | Формування стебля | 1-2 |
Гречка | Початок бутонізації | 0,5-1 |
Ячмінь пивоварний | Початок виходу в трубку | 1-2 |
Капустині | Початок родючості | 1-2 |
Лен | Бутонизація | 1-2 |
Томат | Бутонизація | 1-2 |
Застосовуючи мікродобрювання « РОСТОК» Бор допомагає:
- Усунення дефіциту бора в рослинах;
- нормалізації обміну речовин;
- Стимулятор росту у рослині.
- Розвиток кореневої системи;
- Належне засвоєння поживних речовин;
- Підсилення процесів розвитку і накопичення вуглеводів у рослинах;
- Удосконалити процеси синтезу вуглеводів і активувати білковий обмін.
- Збільшує врожай і поліпшує його якість.
- Профілактика виникнення фізіологічних хвороб;
- Упродовж періоду зберігання рослинної продукції, яка особливо важлива для буряків цукрової та інших культур.
- Ціна: 1 200 ₴/каністра